Al sinds 1996 is Winnie een veelgevraagd zanger, entertainer en DJ. In 1998 kwam zijn debuutalbum ‘Gewoon Winnie’ uit, waarmee hij landelijke aandacht kreeg met tv-optredens bij onder andere Sonja Barend en Twee vandaag. Hij trad jarenlang op tijdens Dutch Valley en het Mega Piraten Festijn. Ook bracht hij liedjes uit zoals ‘En de rest’, ‘Sterren in haar ogen’, ‘Jij krijg die lach niet’ en ‘Ik zou het willen schreeuwen van de toren’, die veel aandacht kregen op de radiozenders.

Onlangs tekende hij een nieuw platencontract bij Emiel Hartkamp Goldplay Music. Zijn nieuwe single komt eind oktober 2016 uit.

Winnie heet voluit Winston Ferdinand Adriaansz en is geboren in Utrecht, met een Nederlandse moeder en Surinaamse vader. Hij groeide op in de Utrechtse Sterrenwijk bij zijn pleegmoeder. Zijn liefde voor het levenslied en de smartlap ontstond tijdens zijn jeugd in een volkswijk waar het levenslied een belangrijke rol speelt: eerlijke teksten over het echte leven. Winnie treedt dan ook graag op in kleine locaties waar je het echte leven tegenkomt, zoals de kroeg.

Agenda

Geen evenementen
Ga naar boven